NLP Practitioner Online

Volg één van onze gratis webinars

Volg één van onze gratis webinars.

bIMG_7673

NLP webinar

Laat je verrassen en heb vooral een leuke avond!

Stel je bent geïnteresseerd in NLP en je wilt meer weten voordat je de stap zet om te investeren in een persoonlijke training bij Bumatrainingen.

Juist daarvoor is deze gratis webinar bedoelt. Met deze webinar bieden we je de mogelijkheid aan om, zonder enige verplichting, meer te weten te komen over NLP. Je kunt op deze laagdrempelige wijze kennis maken met de trainers en met andere mensen die mogelijk ook de trainingen willen gaan volgen.

We leggen uit wat NLP is. En we leggen het proces van communicatie uit en doen hier een oefening mee.

Er is genoeg ruimte om vragen te stellen.

Na aanmelding voor dit webinar krijg je een Zoomlink via je mail om deel te nemen. Je kunt tijdens de webinar in de chat je vragen stellen die we dan live beantwoorden. Aan het eind van de webinar is er altijd gelegenheid om de trainer je persoonlijke vragen te stellen.

aIMG_7622

Heartmath webinar

Laat je verrassen en heb vooral een leuke avond!

Stel je bent geïnteresseerd in Heartmath en je wilt meer weten voordat je de stap zet om de training ‘Meer veerkracht minder stess’ te volgen bij Bumatrainingen.

Juist daarvoor is deze gratis webinar bedoelt. Met deze webinar bieden we je de mogelijkheid aan om, zonder enige verplichting, meer te weten te komen over Heartmath. Je kunt op deze laagdrempelige wijze kennis maken met Saskia en met andere mensen die mogelijk ook de trainingen willen gaan volgen.

Saskia legt uit wat de Heartmath methode is, wat stress doet in je lijf en  leert je één van de technieken om snel stress te verminderen.

Er is genoeg ruimte om vragen te stellen.

Na aanmelding krijg je een Zoomlink via je mail om deel te nemen aan dit webinar. Je kunt tijdens de webinar in de chat je vragen stellen die we dan live beantwoorden. Aan het eind van de webinar is er altijd gelegenheid om de trainer je persoonlijke vragen te stellen.

Dit vinden deelnemers van onze trainingen:

Eline Stomphorst Tijl – Beleidsadviseur en contractmanager Wmo bij Gemeente Amsterdam

“NLP bij Buma Trainingen was heel verhelderend en leerzaam. Saskia haar naturel manier van trainen maakt het gemakkelijk om de aansluiting te maken met je eigen denken en handelen. Ik heb nog steeds plezier van deze training!”

Claudette Nouris – Landelijke coördinator Mama Vita en Balans

“Saskia heb ik leren kennen als een zeer bevlogen en ervaren NLP trainer. Met haar enthousiasme, vaardigheden en inzicht helpt zij iedereen op weg met zijn/haar ontwikkeling. Met een heldere uitleg van de technieken en goede voorbeelden wordt NLP professioneel uitgelegd. Haar warme persoonlijkheid en goede communicatievaardigheden geeft je ook meteen het gevoel van verbinding en dat is noodzakelijk om het NLP-avontuur aan te gaan.”

Agenda

NLP

DatumDonderdag 06 april 2023
Tijd19:30 – 21:00
LocatieVia Zoom
TrainersSaskia Buma
PrijsGratis
StatusVoldoende plaats
Opmerkingen

  
 

Heartmath