NLP Practitioner Online

Volg één van onze gratis webinars

Volg één van onze gratis webinars.

aIMG_7622

Webinar hartcoherentie van Heartmath

Laat je verrassen en heb vooral een leuke avond!

Stel je bent geïnteresseerd in hartcoherentie en in de Heartmath methode en je wilt meer weten voordat je de stap zet om de training “hartcoherentie” te volgen bij Bumatrainingen.

Juist daarvoor is deze gratis webinar bedoelt. Met deze webinar bieden we je de mogelijkheid aan om, zonder enige verplichting, meer te weten te komen over Heartmath. Je kunt op deze laagdrempelige wijze kennis maken met Saskia en met andere mensen die mogelijk ook de trainingen willen gaan volgen.

Saskia legt uit wat de Heartmath methode is, wat stress doet in je lijf en  leert je één van de technieken om snel stress te verminderen en meer hartcoherentie te krijgen.

Er is genoeg ruimte om vragen te stellen.

Na aanmelding krijg je een Zoomlink via je mail om deel te nemen aan dit webinar. Je kunt tijdens de webinar in de chat je vragen stellen die we dan live beantwoorden. Aan het eind van de webinar is er altijd gelegenheid om de trainer je persoonlijke vragen te stellen.

Dit vinden deelnemers van onze trainingen:

Astrid van der Ven - Neurodivergent vriendelijke coach

“Ik gun iedereen de 2-daagse training hartcoherentie van het programma van Heartmath bij Saskia. Ik heb de training als een cadeautje aan mijzelf mogen ervaren. Saskia begeleidt op een hele prettige, rustige en coherente manier de training. Er is ruimte voor je eigen inbreng en voldoende veiligheid in de groep om te delen. Saskia begeleidt de training deskundig en heeft oog voor iedereen persoonlijk.

Door de theoretische/wetenschappelijke onderbouwing en daarnaast het directe oefenen met de HeartMath Emwave of de Innerbalance zag ik direct resultaat. Ik ben zo enthousiast en pas het nu dagelijks zelf toe en het werkt! “

 

Claudette Nouris – Landelijke coördinator Mama Vita en Balans

“Saskia heb ik leren kennen als een zeer bevlogen en ervaren NLP trainer. Met haar enthousiasme, vaardigheden en inzicht helpt zij iedereen op weg met zijn/haar ontwikkeling. Met een heldere uitleg van de technieken en goede voorbeelden wordt NLP professioneel uitgelegd. Haar warme persoonlijkheid en goede communicatievaardigheden geeft je ook meteen het gevoel van verbinding en dat is noodzakelijk om het NLP-avontuur aan te gaan.”

Agenda

Hartcoherentie

Datumdo 6 juli 2023
Tijd19:30 – 21:00
LocatieVia Zoom
TrainersSaskia Buma
PrijsGratis
StatusVoldoende plaats
Opmerkingen