bIMG_8579

NLP Practitioner

Leer je onbewuste patronen loslaten en word veerkrachtiger

Herken jij dit:

 • De balans is wel eens zoek in je leven, doordat de wereld zo snel verandert en ons hoofd altijd maar ‘aan’ staat;
 • Jouw collega mag al die leuke projecten doen; jij niet;
 • Je hebt wel eens miscommunicatie of vindt het lastig anderen te overtuigen;
 • Je eigen grenzen aangeven en bewaken vind je soms spannend;
 • Of je bent coach en wil jouw klanten nog beter helpen.

.

Boek nu deze NLP Practitioner

En werk aan je persoonlijke ontwikkeling en stressmanagement

 • 15 dagen in 8 tot 12 maanden
 • 09.30 – 17.00 uur
 • Max. 16 deelnemers
 • Unieke NLP training in Nederland
 • 3 handige werkboeken
 • Locaties: Zaltbommel of Bilthoven of Bunnik
 • Ook voor coaches die zich als NLP coach willen opleiden.
 • Lunch, koffie en thee inbegrepen
 • Inclusief de Innerbalance trainer van Heartmath om thuis mee te oefenen t.w.v €219

Investering is 2950 euro (vrijgesteld van btw).

"Je leert op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken. Zo kun jij je leven nog mooier leven"

Dit levert NLP Practitioner jou op:
 • Je trekt de leuke projecten naar je toe op je werk;
 • Je krijgt inzicht in je onbewuste patronen;
 • Je ontdekt wie jij bent en hoe je communiceert;
 • Je sluit beter aan op je gesprekspartner en jullie begrijpen elkaar beter;
 • Je leert jezelf beter kennen en groeit in persoonlijk leiderschap;
 • Je bereikt jouw doelen sneller (een nieuwe baan, kilo’s eraf, een betere relatie, etc.)
 • Er is een betere balans tussen werk en privé;
 • En je vindt meer ontspanning en energie.

 

Welke rol spelen jouw overtuigingen, gewoontes en patronen bij de stress die je vaak voelt? Ontdek jouw energielekken en leer wat jij kunt doen om meer veerkracht te krijgen door vastgeroeste patronen los te laten en te kijken naar je hartritme.

Programma

Deze NLP Practitioner opleiding van Buma Trainingen gaat verder dan enig andere NLP Practitioner training. Hierin combineren we NLP met de HeartMath methode. Een unieke combinatie, waarin we niet alleen kijken naar jouw onbewuste patronen, maar ook naar je hart.

Onbewuste patronen

Ons brein is heel slim. 95% van wat we doen gaat op de automatische piloot. Door jarenlang herhalend onbewust gedrag ontstaan gewoonten. Die sturen je in keuzes die je maakt. Soms wil je wel eens een andere keuze maken maar dat lukt dan niet. De stap naar een nieuwe baan, afvallen, of betere relatie met je collega of thuis is dan erg lastig. Maar zeker wel te bereiken!

Met NLP Practitioner kijken we hoe we deze onbewuste patronen kunnen aanpassen. Zodat jij iets kan veranderen in je leven. De stress in je werk, de miscommunicatie met een klant, de drukte in je hoofd die je ervaart, etc. Door jezelf beter te leren kennen, leer je wat jij zelf kunt veranderen om je doelen na te streven.

HeartMath methode

Door de unieke combinatie met HeartMath leer jij je hoofd en hart met elkaar te communiceren. Stress ontstaat wanneer die communicatie niet goed gebeurt; je ademhaling verandert dan. Wat we voelen, denken en zien wordt beïnvloed door ons hartritme. Je leert je hartritme te beïnvloeden door ademhalingstechnieken, waardoor je beter kunt omgaan met emoties en onder druk helder kunt blijven nadenken.

In deze training krijg je de tools om daadwerkelijk iets te veranderen. Met speciale biofeedback apparatuur brengen we het ritme van je hart letterlijk in beeld. We koppelen metingen aan de computer zodat jij bij verandering van emotie niet alleen iets voelt veranderen, maar daadwerkelijk ziet hoe jouw hart hierop reageert.

Je krijgt oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. Zo komen die leuke projecten op je werk opeens naar je toe, of kun je je hoofd even ‘uit’ zetten en eindelijk eens ontspannen.

In totaal kent deze NLP Practitioner opleiding 15 cursusdagen, verdeeld over 4 blokken:

 1. Blok 1 – Communicatie: je leert hoe taal werkt, waarom jij op een bepaalde manier communiceert en hoe anderen jou interpreteren. Ook leer je non-verbale signalen op te pikken bij anderen.
 2. Blok 2 – Stress: je leert wat stress is en wat jij daar zelf aan kunt doen. Je krijgt oefeningen voor ademhalingstechnieken. En met biofeedbackapparatuur meten we hoe jouw hartritme reageert op je ademhaling.
 3. Blok 3 – Doelen: in dit blok kijken we wat jij graag wilt bereiken in je leven; wat je doelen zijn. En wat je nu tegenhoudt om deze te bereiken. We kijken hier naar overtuigingen en patronen waar jij je nu nog niet bewust van bent.
 4. Blok 4 – Veranderen van overtuigingen: Zijn er beperkende overtuigingen dan kun je die veranderen zodat je ander gedrag en resultaten krijgt. 

"Alle verandering begint bij jezelf"

Nu met bonus

Schrijf je nu in en krijg een persoonlijk telefoongesprek met een van de NLP coaches als bonus. Een maand na de training belt onze trainster jou op. Je krijg extra aansporing om op het pad van verandering te blijven en kunt je doelen nog beter bereiken.

Voor wie

Ook jij hebt vast een doel in je leven dat je op dit moment niet kunt bereiken. Of dat nu gaat om een verbeterde relatie met iemand, het lef om een carrièrestap te nemen of beter samen te werken met die ene klant of collega. NLP Practitioner is er voor iedereen die persoonlijk wil groeien en zichzelf beter wil leren kennen.

NLP opleiding voor coaches

Deze training is er zeker ook voor coaches en zorgprofessionals die hun eigen klanten beter willen helpen. Met NLP Practitioner certificeer jij je tot NLP coach. Je kunt jouw client meer rust laten ervaren in het hoofd en je ervaart zelf minder stress waardoor je toegankelijker wordt voor jouw klanten. Dit is dé NLP opleiding voor coaches. Uniek door de combinatie met HeartMath.

Jouw trainers voor NLP Practitioner

Saskia Buma is jouw hoofdtrainer voor deze opleiding. Sinds 2006 is zij bezig met persoonlijke ontwikkeling, communicatie en de werking van het brein en hart. Met twee kinderen met autisme werd het noodzaak om meer te begrijpen van communicatie en stressmanagement. Ze volgde vele trainingen waaronder MasterPractitioner, NLP Coach en Leiderschap en Train de trainer bij Neurochangesolutions van Dr Joe Dispenza. Ze geeft al sinds 2009 trainingen en is internationaal gecertificeerd NLP trainer & coach en HeartMath Certified trainer & coach. Ook schreef ze samen met Marjon Kuipers het boek ‘Minder stress, minder autisme’. Saskia helpt jou graag naar een betere versie van jouzelf en een nog mooier leven.

Ook deze drie ervaren trainers en coaches staan voor jouw klaar:

Jelle Rood laat jou graag schaamteloos fouten maken. Hij is er van overtuigd dat fouten maken de brandstof is voor persoonlijke groei. En groei jij persoonlijk, dan groei je ook in je werk. Persoonlijke ontwikkeling drijft Jelle. Sinds 2019 is hij begonnen met NLP en inmiddels is hij internationaal gecertificeerd NLP trainer. Zijn coachstijl laat zich het beste omschrijven als vrolijk, eerlijk, duidelijk en relatiegericht, met een focus op de lange termijn.

Martine Jongkind gelooft in ieders talent en kracht. Als trainer gaat ze met rust en in verbinding op zoek naar wat er nog meer mogelijk is voor jou. Er gaat geen dag voorbij of Martine leest, luistert of kijkt NLP gerelateerde literatuur. En altijd is dat direct van nut en toepasbaar in wat ze die dag te doen heeft. Martine is intussen internationaal gecertifieerd NLP Trainer en helpt jou graag nog meer in je kracht te komen.

Youri Stavenuiter is internationaal gecertificeerd NLP trainer en Art director bij een gerenommeerd communicatiebureau. Zijn communicatiekennis en -ervaring gebruikt hij bij het coachen en inspireren van menen, het geven van workshops, presentaties en trainingen. Hij heeft een praktische benadering van de NLP technieken, zodat jij deze gelijk in de praktijk kunt toepassen. Bij jezelf en bij anderen. In je werk en privé.

Locatie Zaltbommel

In Zaltbommel, Centraal gelegen tussen Utrecht en Den Bosch, vind je ‘Watletjenu’. Gedurende de 15-daagse NLP Practitioner opleiding is deze coachinglocatie onze plek. De down-to-earth sfeer die je hier vindt sluit goed aan bij de setting van de opleiding: gebaseerd op wetenschappelijke metingen, zonder zweverigheid. De locatie is goed bereikbaar.

Locatie Bilthoven

Berg en Bosch is een prachtige trainingslocatie bij het Welkin Kinesiologie college midden in de bossen aan de rand van Bilthoven. Naast een heerlijke ligging met rust en ruimte, is de trainingsruimte voorzien van alle faciliteiten voor het geven van onze NLP- en HeartMath trainingen.

Dit krijg je bij de training
 • Lunch , koffie en thee met iets lekkers. Ook fruit is aanwezig.
 • Een meting van jouw hart met biofeedback-apparatuur (iets wat je nergens anders krijgt!);
 • Niet alleen maar theorie: volledige focus op jou;
 • De Innerbalance trainer t.w.v €219 met oefeningen voor thuis;
 • Praktische technieken waarmee je stressvolle situaties beter kunt hanteren;
 • En vooral ontzettend veel inzichten in jezelf en anderen.

Profiteer van de unieke combinatie

Als enige trainingsbureau combineren wij NLP met het programma van HeartMath. Het voordeel van deze combinatie is dat je bijvoorbeeld de NLP interventies meetbaar maakt met de Innerbalance trainer.

Veel gestelde vragen

Wat als ik een dag niet kan?
Geen probleem. Je mag altijd een dag inhalen tot 2 jaar na afloop van je training en voor het behalen van je certificaat mag je 2 dagen missen. Het is wel belangrijk dat je de eerste dag aanwezig kunt zijn.

Kan ik in termijnen betalen?
Bij de 15-daagse NLP Practitioner opleiding kun je in verschillende gelijke termijnen betalen zonder extra kosten. Je kunt ook per maand betalen zolang de opleiding duurt. Als je hier gebruik van wilt maken, geef dit dan bij je aanmelding aan.

Start nu met een veerkrachtiger leven.

Stel het niet langer uit en boek nu jouw NLP Practitioner opleiding.

 

Wat klanten over ons zeggen

Sylvia Terreehorst, inkoopmedewerker

“Saskia weet een veilige en prettige sfeer te creëren tijdens haar trainingen. Ze legt alles helder en duidelijk uit en haar enthousiasme en passie voor NLP zijn uitnodigend. De oefeningen tijdens de trainingen maken je bewust van je onbewuste en geven nieuwe waardevolle inzichten die je ook echt kunt voelen. Heel waardevol. Ik gun iedereen die ervaring.”

Pam van der Hel – Praktijk magnetiseur en medium / activiteitenbegeleider zorgcentrum

“De tijd dat ik bij Buma Trainingen NLP Practitioner volgde, heb ik fijn en bijzonder gevonden. Er ging een wereld voor mij open waardoor ik door kreeg hoe mensen met elkaar communiceren en hoe ik daar zelf iets in kan veranderen. Het heeft mij een heel eind op weg geholpen in bewustwording in mijn leven. Ik kan het iedereen aanraden om dit te doen bij Buma Trainingen. Het is handig voor op je werk, maar ook in je privéleven. En Saskia geeft helder en duidelijk les in een ontspannen omgeving.

Agenda

Trainingsdatavrij 29 sept en zat 30 sept 2023
vrij 03 nov en zat 04 nov 2023
vrij 01 dec en zat 02 dec 2023
vrij 12 jan en zat 13 jan 2024
vrij 09 feb en zat 10 feb 2024
vrij 08 mrt en zat 09 mrt 2024
dond 04 apr, vrij 05 apr en zat 06 apr 2024
Tijd09:30 – 17:00
LocatieWatletjenu, Zaltbommel
TrainersSaskia Buma
Prijs€2950,-(vrijgesteld van BTW)
StatusVoldoende plaats
Opmerkingen

  
 

Trainingsdatavr 26 jan en za 27 jan 2024
vr 01 mrt en za 02 mrt 2024
vr 29 mrt en za 30 mrt 2024
vr 12 apr en za 13 apr 2024
vr 10 mei en za 11 mei 2024
vr 14 juni en za 15 juni 2024
do 06 sept, vr 07 sept en za 08 sept 2024
Tijd09:30 – 17:00
LocatieLocatie78, Bunnik
TrainersSaskia Buma
Prijs€2950,- (vrijgesteld van BTW)
StatusVoldoende plaats
Opmerkingen