aIMG_2628

NLP communicatie

Verminder je werkdruk door duidelijke communicatie op de werkvloer

Herken jij dit?

 • Je wilt een nieuwe klant binnenhalen, maar je mist overtuigingskracht;
 • Op je werk of thuis heb je af en toe een flinke miscommunicatie;
 • Bij een onderhandeling heb jij achteraf het gevoel er niet alles uitgehaald te hebben;
 • Jij begrijpt niet altijd wat de behoefte van je klant of collega is;
 • Je hebt niet altijd je emoties onder controle in moeilijke gesprekken.

In deze NLP opleiding: NLP Communicatie leer je effectiever te communiceren. Want duidelijke communicatie op de werkvloer zorgt voor minder werkdruk.

 

Boek nu deze NLP opleiding

 • 1 hele dag
 • Van 09.30 – 17.00 uur
 • 16 deelnemers
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Locatie: Zaltbommel
 • Dé manier om laagdrempelig kennis te maken met NLP

195 euro (deze NLP opleiding is vrijgesteld van btw.)

"Je leert effectiever communiceren door beter naar jezelf en anderen te kijken."

Dit levert de NLP opleiding jou op als werknemer:
 • Je maakt gemakkelijker verbinding met anderen;
 • Je krijgt beter inzicht in hoe een ander denkt;
 • Je hebt minder miscommunicatie met anderen;
 • Je leert overtuigend te communiceren;
 • Je ervaart minder stress;
 • Je prestatieniveau gaat omhoog;
 • En onder druk blijf je gemakkelijker kalm en alert.

 

Dit levert de NLP opleiding jou op als zorgprofessional of coach:

 • Je wordt toegankelijker voor je klant, doordat jijzelf stressvrij bent;
 • Je klant durft daardoor meer zichzelf te zijn;
 • Je kunt verhalen van klanten gemakkelijker loslaten als je thuiskomt;
 • En je komt gemakkelijker bij de informatie in je hoofd, waardoor je de klant beter kunt helpen.

Het programma

Miscommunicatie ontstaat op het moment dat de ontvanger een boodschap anders ontvangt dan dat de zender deze bedoeld heeft. In deze 1-daagse NLP opleiding leer je gebruik te maken van taalpatronen en vermindert de kans op miscommunicatie.

De ochtend: het NLP communicatiemodel als basis

Aan de hand van het NLP communicatiemodel leer jij hoe communicatie werkt en hoe communicatie bij jezelf en anderen verloopt. Naast uitleg over het communicatiemodel ontdek jij je eigen manier van communiceren aan de hand van een oefening.

De middag: beter communiceren met anderen

De middag staat in het teken van het Metamodel en het Miltonmodel. Je leert gericht vragen te stellen, om specifiekere informatie te krijgen en taalpatronen te ontdekken. Zo kom je erachter wat een ander precies bedoelt. Ook leer je meer overeenkomst te krijgen met de ander door het gebruik van taalpatronen.

Voor wie is deze NLP opleiding

Deze opleiding NLP Communicatie is er voor jou als je het wel eens lastig vindt om een gesprek met iemand aan te gaat. Bij sommige gesprekken ervaar je zelfs stress. Bijvoorbeeld omdat jij niet zo lekker communiceert met een collega, mensen jou niet helemaal snappen of je niet overtuigend genoeg bent. Wil je als werknemer sterker worden in je communicatie en daardoor krachtiger overkomen in je functie, dan helpt de NLP opleiding jou zeker.

Misschien ben je HR-adviseur of directeur en ben je juist op zoek naar invulling voor een teamdag of een training, zodat jouw collega’s beter met elkaar communiceren. Of ben je zorgprofessional/coach en merk je dat jij je client minder goed kan helpen omdat stress op zijn werk hem belemmert. Deze NLP opleiding is er voor iedereen die zichzelf of een ander wil helpen de druk op de werkvloer te verminderen.

Jouw coaches

Saskia Buma is de hoofdtrainster en is internationaal gecertificeerd NLP trainer & coach. Zij is sinds 2006 bezig met persoonlijke ontwikkeling, communicatie en de werking van het brein en het hart. Vanaf haar professionele leven had ze deze interesse al en door het krijgen van twee zonen met autisme werd het noodzaak om meer te begrijpen van communicatie en stressmanagement. Ze volgde vele studies op gebied van NLP en geeft sinds 2009 training. Het is haar doel en passie om jou te inspireren te bewegen naar een betere versie van jezelf en een nog mooier leven.

 

Een van deze drie trainers is er ook bij om jou te helpen groeien:

Martine Jongkind heeft een passie voor communicatie, gedrag en verandering. Ze werkt al meer dan 20 jaar als communicatieadviseur en trainer op het gebied van corporate, interne, verander- en leiderschapscommunicatie. Tijdens impactvolle verandertrajecten in grote bedrijven en bij de overheid begeleidt zij mensen in verandering en communicatie. Martine is internationaal gecertifieerd NLP Trainer en gelooft in ieders talent en kracht.

Jelle Rood is als trainer en sparringpartner graag werkzaam op het snijvlak van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Jelle is ervan overtuigd dat persoonlijke groei de motor is voor zakelijke groei en hij gelooft dat fouten (durven) maken de brandstof is van die groei. Zijn missie is om iedereen schaamteloos fouten te laten maken. Dat maakt je namelijk sterker, sneller, flexibeler, creatieve en succesvoller. In 2019 begon hij met NLP en inmiddels is ook hij internationaal gecertificeerd NLP trainer.

Youri Stavenuiter is internationaal gecertificeerd NLP trainer en geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met communicatie, gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Het gelooft dat alle verandering bij jezelf begint en dat wanneer je iets wilt, je zelf een eerste stap hebt te zetten. Hij ziet NLP als een persoonlijke ontdekkings- en ontwikkelingsreis, die je helpt om op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. In de training geeft Youri handvatten om je leven nog mooier te leven, zoals jij dat wilt.

Locatie

Deze NLP opleiding Communicatie vindt plaats in Zaltbommel. Centraal gelegen tussen Utrecht en Den Bosch staat de coachinglocatie ‘Watletjenu’. Met een down-to-earth sfeer ga jij je hier de twee dagen van de training thuis voelen.  Deze training is ook incompany te boeken.

Dit krijg je bij de NLP Opleiding

 • Een heel leerzame opleidingsdag of teamdag!
 • Leuke oefeningen die je zo in de praktijk kunt toepassen;
 • Alle aandacht van onze internationaal gecertificeerde NLP trainers.

 

Investeer nu eenmalig 197 euro*, verbeter je communicatie en verlaag de werkstress.

*Mocht je na deze training besluiten om NLP Practitioner te volgen, dan wordt 75% van de investering van deze training in mindering gebracht op de investering voor de NLP Practitioner.

 

Veel gestelde vragen

Ik wil de opleiding graag via mijn werkgever boeken. Is dat mogelijk?
Ja, zeker. Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget. Je kunt dat inzetten om deze training te boeken.

Ik twijfel tussen NLP Communicatie in 1 dag en NLP Practitioner. Welke moet ik kiezen?
Als je twijfelt, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen welke opleiding het beste bij je past.

Kan ik deze training voor mijn hele team boeken?
Dat kan zeker. Als je dat prettig vindt komen we zelfs bij jou op kantoor om de training te geven. NLP Communicatie is zeer effectief voor teams om beter met elkaar te communiceren. Daarmee gaat de prestatie op de werkvloer ook vooruit. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte. Ook de datum bepalen we in goed overleg.

Start nu met effectiever communiceren

Wat klanten over ons zeggen

Manon Wennink – jeugd- en gezinsprofessional / autisme coach

“Bij Buma Trainingen werd ik direct gegrepen door de wijze van presenteren. Saskia is puur, open en energiek en dat maakt dat de kennisoverdracht soepel verloopt, dat je nieuwsgierigheid gewekt wordt en dat je tot het einde geboeid blijft. Wat ik vooral heb geleerd is dat communicatie altijd bij jezelf begint, wat je tegen jezelf zegt, hoe je denkt over jezelf en hoe dit van invloed is op de ander. De training gaf mij praktische handvatten die ik direct heb kunnen inzetten om nog beter af te stemmen en aan te sluiten bij de ander. Deze vaardigheid draagt bij aan een positieve flow in mijn leven.”

Agenda