bIMG_8485

Communicatie in 1 dag

Een inspirerende dag waarin je kunt ontdekken hoe communicatie werkt bij jou en bij anderen.

Stel je wilt makkelijker communiceren met je collega's of familie.

 • Tijdens deze eendaagse Communicatie in 1 dag leer je de basis van communicatie.
 • Leer je hoe het proces van communicatie gaat en hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.
 • Is er veel ruimte voor vragen en ruim tijd om ervaringen uit te wisselen.

 

Boek nu deze Communicatie in 1 dag

 • 1 hele dag
 • Van 09:30 – 17.00 uur
 • max 16 deelnemers
 • Onbeperkt koffie, thee, lekkers, fruit en lunch
 • Locatie: Bunnik

Investering is 197 euro (deze dag is vrijgesteld van btw.)

"Je leert effectiever communiceren door beter naar jezelf en anderen te kijken."

Dit levert communicatie in 1 dag op:

 • Je krijgt beter inzicht in hoe communicatie werkt.
 • Je weet hoe het proces van communicatie bij jou verloopt.
 • Je weet hoe dit proces bij iedereen anders verloopt.
 • Je snapt hoe je beter kunt aansluiten bij de communicatie van de ander.
 • Je weet wie de trainers zijn bij Bumatrainingen.

Het programma

Communicatie in 1 dag

De ochtend: het communicatiemodel als basis

Aan de hand van het  communicatiemodel leer jij hoe communicatie werkt en hoe communicatie bij jezelf en anderen verloopt. Naast uitleg over het communicatiemodel ontdek jij je eigen proces van communiceren aan de hand van een oefening. 

De middag: hoe kun je beter aansluiten bij anderen

We geven uitleg over het proces van communicatie en de magie van aansluiten bij anderen en hoe je dit doet.

Er is veel ruimte om vragen te stellen.

Voor wie is deze Communicatie in 1 dag?
 • Je vindt het wel eens lastig om een gesprek met iemand aan te gaat. Bij sommige gesprekken ervaar je zelfs stress. Bijvoorbeeld omdat jij niet zo lekker communiceert met een collega, mensen jou niet helemaal snappen of je niet overtuigend genoeg bent.
 • Je wilt als werknemer of coach sterker worden in je communicatie en daardoor krachtiger overkomen in je functie of beroep dan helpt deze dag jou zeker.
 • Wil je als ouder, docent, student, zorgprofessional, coach of werkzoekende meer weten over communicatie  dan is deze dag iets voor jou.

Misschien ben je HR-adviseur of directeur en ben je juist op zoek naar invulling voor een teamdag of een training, zodat jouw collega’s beter met elkaar communiceren. Of ben je zorgprofessional/coach en merk je dat jij je client minder goed kan helpen omdat stress op zijn werk hem belemmert. Deze communicatie in 1 dag is er voor iedereen die meer wil weten over onze het proces communicatie en daar beter in wilt worden.

Jouw coaches

Saskia Buma is de hoofdtrainster en is internationaal gecertificeerd NLP trainer & coach. Zij is sinds 2006 bezig met persoonlijke ontwikkeling, communicatie en de werking van het brein en het hart. Vanaf haar professionele leven had ze deze interesse al en door het krijgen van twee zonen met autisme werd het noodzaak om meer te begrijpen van communicatie en stressmanagement. Ze volgde vele studies op gebied van NLP en geeft sinds 2009 training. Het is haar doel en passie om jou te inspireren te bewegen naar een betere versie van jezelf en een nog mooier leven.

 

Een van deze drie trainers is er ook bij om jou te helpen groeien:

Martine Jongkind heeft een passie voor communicatie, gedrag en verandering. Ze werkt al meer dan 20 jaar als communicatieadviseur en trainer op het gebied van corporate, interne, verander- en leiderschapscommunicatie. Tijdens impactvolle verandertrajecten in grote bedrijven en bij de overheid begeleidt zij mensen in verandering en communicatie. Martine is internationaal gecertifieerd NLP Trainer en gelooft in ieders talent en kracht.

Jelle Rood is als trainer en sparringpartner graag werkzaam op het snijvlak van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Jelle is ervan overtuigd dat persoonlijke groei de motor is voor zakelijke groei en hij gelooft dat fouten (durven) maken de brandstof is van die groei. Zijn missie is om iedereen schaamteloos fouten te laten maken. Dat maakt je namelijk sterker, sneller, flexibeler, creatieve en succesvoller. In 2019 begon hij met NLP en inmiddels is ook hij internationaal gecertificeerd NLP trainer.

Youri Stavenuiter is internationaal gecertificeerd NLP trainer en geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met communicatie, gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Het gelooft dat alle verandering bij jezelf begint en dat wanneer je iets wilt, je zelf een eerste stap hebt te zetten. Hij ziet NLP als een persoonlijke ontdekkings- en ontwikkelingsreis, die je helpt om op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. In de training geeft Youri handvatten om je leven nog mooier te leven, zoals jij dat wilt.

Dit krijg je bij deze communicatie in 1 dag

 • Een heel leerzame opleidingsdag of teamdag!
 • Lekkere lunch.
 • Leuke oefeningen die je zo in de praktijk kunt toepassen.
 • Alle aandacht van onze internationaal gecertificeerde NLP trainers.

 

Veel gestelde vragen

Ik wil deze training graag via mijn werkgever boeken. Is dat mogelijk?
Ja, zeker. Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget. Je kunt dat inzetten om deze trainingsdag te bekostigen.

Ik twijfel of de communicatie in 1 dag iets voor mij is?                                                                        Als je twijfelt, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen of deze dag iets voor jou is.

Kan ik deze communicatie in 1 dag voor mijn hele team boeken?
Dat kan zeker. Als je dat prettig vindt komen we zelfs bij jou op kantoor om de training te geven. Communicatie in 1 dag is zeer effectief voor teams om beter met elkaar te communiceren. Daarmee gaat de prestatie op de werkvloer ook vooruit. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte. Ook de datum bepalen we in goed overleg.

Start nu met je communicatie in 1 dag

Wat klanten over ons zeggen

Manon Wennink – jeugd- en gezinsprofessional / autisme coach

“Bij Buma Trainingen werd ik direct gegrepen door de wijze van presenteren. Saskia is puur, open en energiek en dat maakt dat de kennisoverdracht soepel verloopt, dat je nieuwsgierigheid gewekt wordt en dat je tot het einde geboeid blijft. Wat ik vooral heb geleerd is dat communicatie altijd bij jezelf begint, wat je tegen jezelf zegt, hoe je denkt over jezelf en hoe dit van invloed is op de ander. De training gaf mij praktische handvatten die ik direct heb kunnen inzetten om nog beter af te stemmen en aan te sluiten bij de ander. Deze vaardigheid draagt bij aan een positieve flow in mijn leven.”

Agenda

Trainingsdatama 13 november 2023
Tijd09:30 – 17:00
LocatieBunnik
TrainersSaskia Buma
Prijs€ 197,- (vrijgesteld van BTW)
StatusVoldoende plaats
Opmerkingen