bIMG_8485

NLP in 1 dag

Een inspirerende dag waarin je kunt ontdekken en ervaren wat NLP voor jou kan betekenen.

Je denkt eraan om je in te schrijven voor de NLP Practitioner en je wilt zeker weten of dit iets voor jou is.

 • Tijdens deze eendaagse NLP dag leer je de basis van NLP;
 • Ga je een nulmeting doen van je hartslag en hartcoherentie en leer je een basistechniek van de Heartmath training Meer veerkracht minder stress;
 • Je werkt met de biofeedbackapparatuur van Heartmath zodat je de verschillen kunt ervaren met de oefeningen;
 • Leer je wat communicatie is en hoe je beperkende overtuigingen kunt veranderen;
 • Is er veel ruimte voor vragen en ruim tijd om ervaringen uit te wisselen;

 

Boek nu deze NLP in 1 dag

 • 1 hele dag
 • Van 10:00 – 16.00 uur
 • max 12 deelnemers
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Locatie: Zaltbommel en Bilthoven
 • Dé manier om kennis te maken met NLP en Heartmath

Investering is 97,50 euro (deze dag is vrijgesteld van btw.)

"Je leert effectiever communiceren door beter naar jezelf en anderen te kijken."

Dit levert de NLP in 1 dag op:

 • Je krijgt beter inzicht in hoe communicatie werkt;
 • Je weet over de mogelijkheden binnen NLP om beperkende overtuigingen te veranderen;
 • Je weet wat NLP is;
 • Je weet wat Heartmath en hartcoherentie is.
 • Je leert een basistechniek van Heartmath waardoor je minder stress ervaart;
 • Je kunt met de basistechniek onder druk gemakkelijker kalm en alert blijven.
 • Je weet wie de trainers zijn bij Bumatrainingen.
 • Je weet of een NLP Practitioner of Heartmath training iets voor jou is.

Het programma

Op NLP in 1 dag maak je kennis met NLP en met Heartmath.

De ochtend: het NLP communicatiemodel als basis en wat is de Heartmath methode?

Aan de hand van het NLP communicatiemodel leer jij hoe communicatie werkt en hoe communicatie bij jezelf en anderen verloopt. Naast uitleg over het communicatiemodel ontdek jij je eigen proces van communiceren aan de hand van een oefening. En we gaan een nulmeting doen met de Heartmath apparatuur om je eigen hartslag te meten en wat hartcoherentie is en hoe je dit kunt verhogen.

De middag: hoe kun je een beperkende overtuiging veranderen.

We geven uitleg over de mogelijkheden binnen NLP hoe je beperkende overtuigingen kunt veranderen. En je leert een basis techniek van Heartmath om heel snel je hartslag coherent te krijgen als je stress ervaart.

Er is veel ruimte om vragen te stellen.

Voor wie is deze NLP in 1 dag?
 • Deze NLP in 1 dag is er voor jou als je erover nadenkt om een NLP opleiding te gaan volgen. Of je bent geïnteresseerd in de Heartmath methode Meer veerkracht minder stress.
 • Je wilt kennis maken met de trainers van Bumatrainingen.
 • Tijdens onze NLP Practitioner krijg je de Heartmath methode inbegrepen en ga je tijdens alle interventies van de NLP aansluiten op de Heartmath biofeedbackapparatuur zodat je direct meetbaar ziet wat dit met je doet. Zo ook op deze dag.
 • Je vindt het wel eens lastig om een gesprek met iemand aan te gaat. Bij sommige gesprekken ervaar je zelfs stress. Bijvoorbeeld omdat jij niet zo lekker communiceert met een collega, mensen jou niet helemaal snappen of je niet overtuigend genoeg bent.
 • Je wilt als werknemer of coach sterker worden in je communicatie en daardoor krachtiger overkomen in je functie of beroep, dan helpt de NLP opleiding jou zeker.
 • Wil je als ouder, docent, student, zorgprofessional, coach of werkzoekende meer weten over communicatie en stressverminderen dan is deze dag iets voor jou.

Misschien ben je HR-adviseur of directeur en ben je juist op zoek naar invulling voor een teamdag of een training, zodat jouw collega’s beter met elkaar communiceren. Of ben je zorgprofessional/coach en merk je dat jij je client minder goed kan helpen omdat stress op zijn werk hem belemmert. Deze NLP in 1 dag is er voor iedereen die meer wil weten over onze trainingen.

Jouw coaches

Saskia Buma is de hoofdtrainster en is internationaal gecertificeerd NLP trainer & coach. Zij is sinds 2006 bezig met persoonlijke ontwikkeling, communicatie en de werking van het brein en het hart. Vanaf haar professionele leven had ze deze interesse al en door het krijgen van twee zonen met autisme werd het noodzaak om meer te begrijpen van communicatie en stressmanagement. Ze volgde vele studies op gebied van NLP en geeft sinds 2009 training. Het is haar doel en passie om jou te inspireren te bewegen naar een betere versie van jezelf en een nog mooier leven.

 

Een van deze drie trainers is er ook bij om jou te helpen groeien:

Martine Jongkind heeft een passie voor communicatie, gedrag en verandering. Ze werkt al meer dan 20 jaar als communicatieadviseur en trainer op het gebied van corporate, interne, verander- en leiderschapscommunicatie. Tijdens impactvolle verandertrajecten in grote bedrijven en bij de overheid begeleidt zij mensen in verandering en communicatie. Martine is internationaal gecertifieerd NLP Trainer en gelooft in ieders talent en kracht.

Jelle Rood is als trainer en sparringpartner graag werkzaam op het snijvlak van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Jelle is ervan overtuigd dat persoonlijke groei de motor is voor zakelijke groei en hij gelooft dat fouten (durven) maken de brandstof is van die groei. Zijn missie is om iedereen schaamteloos fouten te laten maken. Dat maakt je namelijk sterker, sneller, flexibeler, creatieve en succesvoller. In 2019 begon hij met NLP en inmiddels is ook hij internationaal gecertificeerd NLP trainer.

Youri Stavenuiter is internationaal gecertificeerd NLP trainer en geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met communicatie, gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Het gelooft dat alle verandering bij jezelf begint en dat wanneer je iets wilt, je zelf een eerste stap hebt te zetten. Hij ziet NLP als een persoonlijke ontdekkings- en ontwikkelingsreis, die je helpt om op een andere manier naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. In de training geeft Youri handvatten om je leven nog mooier te leven, zoals jij dat wilt.

Locatie

Deze NLP / HM studiedag vindt plaats in Zaltbommel. Centraal gelegen tussen Utrecht en Den Bosch staat de coachinglocatie ‘Watletjenu’. Met een down-to-earth sfeer ga jij je hier snel thuis voelen.  

Dit krijg je bij deze NLP in 1 dag

 • Een heel leerzame opleidingsdag of teamdag!
 • Leuke oefeningen die je zo in de praktijk kunt toepassen;
 • Alle aandacht van onze internationaal gecertificeerde NLP trainers.

Investeer nu eenmalig 97,50 euro*, verbeter je communicatie en verlaag de werk- of privestress.

Veel gestelde vragen

Ik wil de NLP opleiding graag via mijn werkgever boeken. Is dat mogelijk?
Ja, zeker. Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget. Je kunt dat inzetten om deze studiedag of  een NLP /HM training te boeken.

Ik twijfel of de NLP in 1 dag iets voor mij is?                                                                                      Als je twijfelt, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen of deze dag iets voor jou is.

Kan ik deze NLP in 1 dag voor mijn hele team boeken?
Dat kan zeker. Als je dat prettig vindt komen we zelfs bij jou op kantoor om de training te geven. NLP in 1 dag is zeer effectief voor teams om beter met elkaar te communiceren. Daarmee gaat de prestatie op de werkvloer ook vooruit. We sturen je graag een op maat gemaakte offerte. Ook de datum bepalen we in goed overleg.

Start nu met je introductie NLP

Wat klanten over ons zeggen

Manon Wennink – jeugd- en gezinsprofessional / autisme coach

“Bij Buma Trainingen werd ik direct gegrepen door de wijze van presenteren. Saskia is puur, open en energiek en dat maakt dat de kennisoverdracht soepel verloopt, dat je nieuwsgierigheid gewekt wordt en dat je tot het einde geboeid blijft. Wat ik vooral heb geleerd is dat communicatie altijd bij jezelf begint, wat je tegen jezelf zegt, hoe je denkt over jezelf en hoe dit van invloed is op de ander. De training gaf mij praktische handvatten die ik direct heb kunnen inzetten om nog beter af te stemmen en aan te sluiten bij de ander. Deze vaardigheid draagt bij aan een positieve flow in mijn leven.”

Agenda

Trainingsdatazo 11 juni 2023
Tijd10:00 – 16:00
LocatieWatletjenu, Zaltbommel
TrainersSaskia Buma
Prijs€ 97,50,- (vrijgesteld van BTW)
StatusVoldoende plaats
Opmerkingen