aIMG_7563

Basis cursus NLP

In samenwerking met de volksuniversiteiten van Den Bosch en West-Betuwe

Wil je effectiever zijn in jouw communicatie?

NLP  is een mooie tool om te ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je deze zou kunnen veranderen mocht dit niet langer meer voor je werken. Kennis en ervaring met verschillende NLP technieken geeft je de mogelijkheid te experimenteren met nieuwe vaardigheden voor effectievere communicatie en met meer zelfvertrouwen bereiken wat je wilt. 

Tijdens deze cursus wordt de theorie afgewisseld met verschillende ervaringsoefeningen. Na afloop van deze cursus heb je meer inzichten in jouw gewoontes en hoe  communicatie werkt en heb je geoefend met de technieken van de NLP.

Boek nu deze basis cursus NLP

Volksuniversiteit West-Betuwe in Culemborg
Datums:
nog niet bekend
Tijd: 19:00-22:00 uur
Investering € 165
Volksuniversiteit in Den Bosch

Datums:
12-09-2023
19-09-2023
26-09-2023
03-10-2023
07-11-2023
14-11-2023
21-11-2023
28-11-2023

Tijd: 19:30-21:30 uur

Investering € 150

"Je leert op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken."

Wat zijn de onderwerpen in de basiscursus NLP?

Het communicatiemodel waarin je het proces van communicatie gaat ontdekken. We gaan aan de slag met de Neurologische niveaus wat een verandermodel is. De representatiesytemen waarmee je gaat begrijpen hoe iedereen op zijn eigen unieke wijze naar de wereld kijkt en ook weer communiceert. En hoe je dit kunt inzetten om elkaar beter te begrijpen. Je gaat werken met het NLP werkmodel waarmee je gaat ontdekken wat maakt dat je je gewenste situatie/doel nog niet hebt bereikt en wat je nog kunt doen om dit wel te bereiken.

"Alle verandering begint bij jezelf"

Jouw trainer voor de basis cursus NLP

Saskia Buma is jouw trainer voor deze cursus. Sinds 2006 is zij bezig met persoonlijke ontwikkeling, communicatie en de werking van het brein en hart. Met twee kinderen met autisme werd het noodzaak om meer te begrijpen van communicatie en stressmanagement. Ze volgde vele trainingen waaronder MasterPractitioner, NLP Coach en Leiderschap en Train de trainer bij Neurochangesolutions van Dr Joe Dispenza. Ze geeft al sinds 2009 trainingen en is internationaal gecertificeerd NLP trainer & coach en HeartMath Certified trainer & coach. Ook schreef ze samen met Marjon Kuipers het boek ‘Minder stress, minder autisme’. Saskia helpt jou graag naar een betere versie van jouzelf en een nog mooier leven.

Zij volgden al eerder de basiscursus.

Thijs

“Ik heb de NLP basis cursus van Saskia Buma bij de VU in Den Bosch als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ten eerste omdat het heel praktisch gericht was we gingen vooral veel met de stof op elkaar oefenen en NLP is echt iets wat je moet ervaren en doen en niet alleen uit een boekje moet lezen. Ten tweede was de sfeer in de groep heel fijn, iedereen was heel verschillend van elkaar maar er was toch ruimte om jezelf te kunnen zijn en van elkaar te leren. Ook vind ik dat Saskia de stof duidelijk en helder over brengt. Deze cursus vind ik echt een aanrader voor een ieder die in een korte tijd kennis wil maken met NLP en hieruit ook nog een aantal mooie tools wil halen op het gebied van zelf ontwikkeling.”

Elles

“Bij de VU in Den Bosch heb ik de NLP basiscursus van Saskia Buma gevolgd.
Ik vind het heel bijzonder en waardevol om door maar 8 bijeenkomsten  meer inzicht te krijgen in NLP waardoor je jezelf een positieve boost kunt geven.
We leerden dat het bij NLP gaat om een intern proces waarbij je zintuiglijke waarnemingen om kunt zetten in communicatie en gedrag.
We hebben meer inzicht gekregen in gedachtepatronen, emoties en eigen gedrag.
Ik heb geleerd te ontdekken ‘hoe’ je de dingen doet die je doet en hoe je deze , waar nodig, kunt veranderen.
Door de cursus kreeg ik ook meer begrip voor eigen en andermans gedrag.
De theoretische basis van NLP werd door Saskia kundig, duidelijk en heel enthousiast over gebracht en veel afgewisseld met praktische oefeningen.
We hadden een fijne groep, met verschillende leeftijden en achtergronden, waarbij iedereen open stond voor elkaars input.
Je merkte dat door het ‘coachen’ van elkaar , op de NLP – wijze, iedereen er voor zichzelf iets uit kon halen wat toepasbaar is in het dagelijks leven.
Deze cursus heeft me veel energie gegeven en kan ik iedereen aanbevelen, die wil leren dat de verandering die je zoekt in jezelf zit!

Locatie volksuniversiteit Den Bosch

Huis73
Hinthamerstraat 74
5211 MR ’s-Hertogenbosch

Locatie volksuniversiteit West-Betuwe

Herenstraat 29
4101 BR Culemborg