Toen ik begon met NLP lag ik in scheiding met de vader van mijn twee zonen. Het was een intens moeilijke tijd waardoor ik via mijn broer in aanraking kwam met NLP. Zo’n twintig jaar geleden.
Ik ben hierdoor de NLPPractitioner gaan doen en werd me bewust van mijn eigen communicatie. Daarna volgden de NLPMasterPractitioner, coaching en leiderschap en de Train de Trainer.
Met vallen en opstaan ben ik door mijn eigen proces gegaan waar me duidelijk werd hoe ik in elkaar zit en wat ik anders wilde in mijn leven.

De uitdagingen waren en zijn er genoeg de afgelopen twintig jaar:

  • de diagnose van mijn beide zonen met autisme
  • de intens verdrietige en moeilijke scheiding van hun vader
  • daarna de moeizame communicatie met hun vader
  • het overlijden van mijn ouders

Ik ben nog altijd heel blij en dankbaar dat mijn broer Alex mij op het pad van NLP heeft gebracht want hierdoor heb ik genoeg handvatten om met alle veranderingen en stress om te gaan.
Dankzij de inzichten die NLP mij heeft gegeven en nog steeds geeft, maak ik andere keuzes dan voorheen waardoor ik meer leef vanuit mijn hart.
Nu ben ik eindelijk, na tien jaar voor de groepen staan, anno 2021 zover dat ik BumaTrainingen heb neergezet in nagedachtenis van mijn ouders.
Zij stonden ook voor de groep, mijn moeder als lerares, en mijn vader als zanger. De appel valt niet ver van de boom: mijn zoon is op weg om leraar te worden, mijn broer geeft salestrainingen en zijn dochter is ook trainer.

Ik ben er zeker van dat trainen vanuit mijn hart en mijn kennis delen om anderen te ondersteunen in hun proces van bewustwording en verandering het mooiste is dat er is.